Известие

Collapse
No announcement yet.

Няколко въпроса за АЛФА 147?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Няколко въпроса за АЛФА 147?

Здравейте! От около месец съм горд притежател на колицата. Въпросите ми към вас са:
    1. Какво ще ми препоръчате като летни гуми и джанти? В момента съм със две предни зимни 15-ки и две задни летни. Доколкото разбрах за тази кола най-подходящи ще са някои 16-ки? Джантите ще се втора употреба, най-добре да са оригиналки. Търся на първо място стабилност на пътя, визията не е от толкова голямо значение. Държа на нови свястни гуми.

2. Искам да си сменя оригиналният касетофон с това http://www.densi.bg/index.php?menu=8..._id=1100024373 , оригиналните четири колонки не са лоши, тествах ги с адапторна касета и по мое мнение стават за слушане. Въпросът ми е към тези от вас които са си сменяли плеърът как са постъпили в случая? Също така за да не стои грозна дупка отпред ще трябва да си взема и това http://avitel-bg.com/car-audio/car_a...meo/000.312-0/
    Няма да е лошо да го намеря по-изгодно, понеже ми се вижда доста пари за едно панелче....

Благодаря!
    Last edited by deiman; d.m.y г., 05:12.
    Email :idsoftworks@gmail.com gsm: 0895459930

Ако искаш оригинални джанти и гуми произведени 17-та седмица на 2011 за летен сезон комплект 700лв. Има снимки в прикачения zip файл. Гумите са купувани в Италия и са 195/65/15 89V. Вместо касетофон си купи CD плеър оригинален, сложи си един FM трансмитер и си ок. Намират се за 70лв.
    Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
    156 1.8TS 16V (01.2001)
    147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
    0879369082

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
      Ако искаш оригинални джанти и гуми произведени 17-та седмица на 2011 за летен сезон комплект 700лв. Има снимки в прикачения zip файл. Гумите са купувани в Италия и са 195/65/15 89V. Вместо касетофон си купи CD плеър оригинален, сложи си един FM трансмитер и си ок. Намират се за 70лв.
      Гумите може и да не са оригинални, важното е да са стабилни, със шарка, изобщо стабилни качествени гуми, не знам какво има голямо значение(в смисъл като цяло знам, но не и в детайли), затова се обръщам към вас, също така като цяло съм нов не само в света на алфа ромео, а и на колите изобщо. За плеъра вече си взех пайнера, понеже вече със кабели и тем подобни изпълнения нямам нерви да се занимавам, плеърът излезна 139 лв. , искам като седна да сложа флашката и толкоз. Когато го поставя ще споделя мнение как се държи със оригиналните говорители.
      Last edited by deiman; d.m.y г., 18:32.
      Email :idsoftworks@gmail.com gsm: 0895459930

Comment

Ако си купуваш джанти вземи си 17-ски.
        Поведението на автомобила става доста по-добро с тях, а и колата става доста по-красива...

Поздравления за избора на автомобил.
        Прочети форума има доста инфо с което можеш да си помогнеш......
        Last edited by tonov; d.m.y г., 20:35.
        sigpic
        Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
        156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
        147 JTDm 140-Малката манекенка
        GT- JTDm 150

Comment

Ако не мислиш за слагаш бас каса смяната на касетофона е нежелателна. МНОГО се загрозява красивото табло. Има заместители на чейнджър джаджи, слагаш едно такова бучиш си флашката и си свиркаш. Иначе оригиналните говорители са екстра аз си ги използвам с касетофон + 2 големи колони на кората и бас каса заемаща половината багажник и в малкото купе се създава доста приличен саунд.
          За джантите, и аз миналата година минах от 15 на 17 цола. Колата се държи по добре на пътя по стабилна е и доста по красива стойка има. Разхода се качи с половин литър и малко се поспъна.
          sigpic
          Alfa Romeo GT JTD 16v `04
          Alfa Romeo 147 JTD 8v `02 ex
          Fiat Bravo GT TD100 `97 ex

Comment

Working...
          X